Du har nu
i din indkøbskurv.

Plus Size

Sorter efter

Beltis Chemis i sort læder look

BELTIS DRESS
Sort kort kjole i blankt læder look
349,00 kr.

Brasiliana Chemise

BRASILIANA CHEMISE
Denne sorte net chemise med blonder er bare så smuk og stilfuld, at den må ejes Skålen er ikke gennemsigtig og uden bøjle. justerbare skulder stroppe. G-strengs trusse inkluderet.
419,00 kr.

Camille Chemise - Passion

CAMILLE CHEMISE
Super lækker og sød chemise i sort med hvide blonder. Skålen er uden bøjle. Flot justerbar lukning i ryggen. Der er justerbare skulder stroppe. G-strengs trusse er inkluderet.
399,00 kr.

Sort korset med hvid blonde

CAMILLE KORSET
Sexet, sød og stilfuldt er 3 ord der beskriver dette korset, i sort med hvid blonde.
329,00 kr.

Carolyn sort Chemise

CAROLYN CHEMISE
Sort chemise med blonde på den ene side. Skålen er med bøjle og har forstærket undertråd. Justerbare skulder stroppe. Ryggen er med blonde og snørrelukning. G-strengs trusse inkluderet. Virkelig god pasform. Fås op til str. 7XL.
419,00 kr.

Edith Sort body med blonde

EDITH BODY
Sort plus size(-7XL) bodystocking med dekorative blonder, og fræk snørre på ryggen. Sættet har krog på ryggen. Skålen er med bøjle og forstærket med undertråde. Justerbare skulder stroppe. Fantastisk pasform og behagelig at have på.
349,00 kr.

Edith Sort Chemise med blonde

EDITH CHEMISE
Lækker og fræk sort chemise med blonde. Denne chemise kommer til 5XL. Har en god pasform og et fantastisk snit på ryggen. Meget pirrende og sexet.
349,00 kr.

Zoja Sort body med blonde skål

ZOJA BODY
Sort bodystocking med snørre i siden og i front. Skålen er uden bøjle og lavet i blonde så der er gennemsigtig og fræk. Stropper er krydset på ryggen og er justerbare.
369,00 kr.

Zoja Sort chemise med blonde front

ZOJA CHEMISE
Sort Chemise med blonde i front og snørre på ryggen. Skålen er med bøjle og forstærket med undertråde. Skulder stroppe er justerbare. G-strengs trusse inkluderet.
429,00 kr.

Eleni korset passion Exclusive

ELENI KORSET
forførende hvid Korset med blå blonde
fåes også som chemise
399,00 kr.

Eleni chemise Passion Exclusive

ELENI CHEMISE
Lækker hvid chemise med blå blonde og snørre lukning på fronten. Skålen er med bøjle og forstærket med undertråde. Justerbare skulder stroppe. G-strengs trusse inkluderet.
399,00 kr.

Lena Chemise Passion Exclusive

LENA CHEMISE
Chemise lavet af elastisk satin.med justerbare stropper. G-streng inkluderet. Kan også fået som bh sæt.
Produktet indeholder certificerede Oeko-Tex materialer. - det misfarver ikke - Farver ikke ved vask Vask ifølge fabrikantens anvisninger på etiketten.
299,00 kr.

Brasiliana Korset Passion Exclusive

BRASILIANA KORSET
Frækt og stilfuldt korset lavet af elastisk satin og delikat blonde. Justerbare elastiske satinstroppe. Justerbare satinstrop til strømper. Skålen er forstærket med undertråde.
399,00 kr.
Copyright © 2019 Dress2Fun. Alle rettigheder forbeholdt. Powered by nopCommerce