Du har nu
i din indkøbskurv.

Om os

Hvem er vi?
 
Dress2fun er en lille virksomhed der er startet af Kenneth Frej Winum og Dorte Winum. Dress2fun sælger kostumer til enhver lejlighed, herunder oktoberfest, Halloween eller en temafest. Dress2fun går højt op i kvalitet, og at kunderne skal have muligheden for at prøve, føle og mærke kostumer og lingeri inden de køber det.
Den mulighed har de nu efter vi har åbnet en fysisk butik i Esbjerg V, beliggende på Ndr. Fovrfeldvej 54, 6710 Esbjerg V.
Man har også mulighed for at bestille et homeparty, så sender vi en medarbejder ud og fremviser vores sortiment af lingeri, stockings og selvsiddende strømper. Ring for mere info på 42 40 48 67.
eller hvis man har lyst, så kan man få butikken for sig selv, udenfor normal åbningstid. Hvis man er en flok der vil prøve kostumer og lingeri under lidt mere rolige forhold, hvor der ikke er andre kunder, så ring og aftal en tid på 42 40 48 67
Alle kostumer og alt lingeri er fremstillet i EU, det vil sige at de størrelser der fremgår enten her på facebook, i butikken eller i Web-shoppen www.dress2fun.dk er tilpasset de europæiske størrelser.
Copyright © 2020 Dress2Fun. Alle rettigheder forbeholdt. Powered by nopCommerce