Du har nu
i din indkøbskurv.

Lingeri

Hos Dress2Fun forsøger vi altid at have det hotteste lingeri der kan drives op for penge.

Sorter efter

Chemise i sort læder look

CARISSA CHEMISE
Sort chemise i mat sort læderlook med snørrer på front. G-streng inkluderet. S-3XL. Det læderlignende stof smyger sig om kroppen og giver en fornemmelse af intimitet og sexiness.
349,00 kr.

Cindirella Chemise

CINDIRELLA CHEMISE
En unik PASSION chemise med prikker, blonderog hvid sløjfe mellem skålene. Elastiske justerbare stropper. G-streng inkluderet. Skåle forstærket med undertråde og bøjle. Produktet indeholder certificerede Oeko-Tex materialer.
309,00 kr.

Milena Chemise

MILENA CHEMISE
Rigtig lækker chemise fra passion. Chemisen har gennemsigtig blonde foran. Elastiske justerbare stropper. G-streng inkluderet. Produktet indeholder certificerede Oeko-Tex materialer.
349,00 kr.

Judita Chemise /forklæde

JUDITA CHEMISE
Lille lækker chemise, ryggen er lavet som forklæde. Produktet indeholder certificerede Oeko-Tex materialer.
249,00 kr.

Fiore Sæt

FIORE SÆT
Lækker og frækt bh sæt fra passion i lyserød og sorte blonder. Skålen er uden bøjle og er forstærket med undertråde. Justerbare stropper. G-strengs trusse inkluderet.
289,00 kr.

Venka Chemise

VENKA CHEMISE
Lækker chemise i pink med sort gemmemsigtig tyl over bryst. Elastiske justerbare stropper. G-streng inkluderet.
369,00 kr.

Tatia Chemise

TATIA CHEMISE
En unik Casmir chemise i lilla lavet af elegant mikrofiber med lilla blonder. Elastiske justerbare stropper. Skålen er med bøjle og forstærket med undertråde. G-streng inkluderet.
399,00 kr.

Roni Chemise

RONI CHEMISE
Sølvfarvet chemise fra Casmir lavet af Elastisk satin og elegante blonder. Elastiske justerbare stropper. G-streng inkluderet.
389,00 kr.

Rio Chemise

RIO CHEMISE
Super lækker og fræk chimise med net i siden og blonde på brystet og blonde på ryggen. G-streng inkluderet.
369,00 kr.

Pinky Chemise

PINKY CHEMISE
Lækker chemise med gennemsigtig blød tyl på siden. Chemsien har fastgøres med krog på ryggen. Elastiske justerbare stropper. G-streng inkluderet.
389,00 kr.

Margot chemise

MARGOT CHEMISE
En unik Avanua chemise lavet af elegant mikrofiber med rød under de sorte blonder. Elastiske justerbare stropper. Skåle forstærket med undertråde. Justerbare stropper til strømper. Aftagelige fastgørelser til strømper. G-streng inkluderet.
389,00 kr.

Lanka Chemise

LANKA CHEMISE
En unik Casmir chemise i sort lavet af elastisk satin og blonder. Elastiske justerbare stropper. Skålen forstærket med undertråde. Sættet har krog på ryggen. G-streng inkluderet.
369,00 kr.

Euphoria Sæt

EUPHORIA SÆT
Lækker bh sæt hvor overdel er lavet som top. Der er bøjle i skålen som er forstrærketmed undertråde. justerbare elastiske skulder stroppe. G-strengs trusse inkluderet.
329,00 kr.

Cheyenne Chemise

CHEYENNE CHEMISE
Chemise i sort mikrofiber med blonde af lilla og blå farve, som giver et helt specielt farve spil. Den har nedringet ryg og hæftes på ryggen med kroge som vi kender fra alm. bh. Rygudskæringen stopper helt nederst på ryggen med en delikat sløjfe. Chemisen har en smuk flæsekant nederst på "kjolen".
369,00 kr.

Cheryl Chemise

CHERYL CHEMISE
Unik chemise fra Avanua lavet af mikrofiber og blød tyl. Chermisen er både elegant og sexet grundet det gennemsigtige stof i siderne. Den flotte ceriserøde farver skaber opmærksomhed og understreger det feminine. Str. S - 3XL.
369,00 kr.

Camelia sæt Avanua

CAMELIA SÆT
Dette smukke sæt fåes op til str. 3xl. Flot blonde kant med fantastisk ceriserød kontrast.
329,00 kr.

Sort/beige trusse

ANTONINA TRUSSE
Trusse lavet af satin og tyl, fuldendt med blonder foran.
79,00 kr.

Beltis Chemis i sort læder look

BELTIS DRESS
Sort kort kjole i blankt læder look
349,00 kr.

Brasiliana Chemise

BRASILIANA CHEMISE
Denne sorte net chemise med blonder er bare så smuk og stilfuld, at den må ejes Skålen er ikke gennemsigtig og uden bøjle. justerbare skulder stroppe. G-strengs trusse inkluderet.
419,00 kr.

Sort chemise med slangemøster

BRAVURO CHEMISE
Sort chemise med slangemønster på front og snørrer på ryggen. Lavet i mat læderlook. Elastiske justerbare stropper. Skålen er med bøjle og forstærket med undertråde. G-streng inkluderet.
459,00 kr.

Bundløs bodysuit/catsuit

BS011
Virkelig sød catsuit, der med sine mange detaljer og flotte halsudskæring skiller sig ud fra mængden.
169,00 kr.

Chemise med ærmer

BS025
Sort Chemise med ærmer og net i siden. Onesize chemise med dekorativt hulmønster i sider og på ærmer. God pasform grundet meget stræk i stoffet.
189,00 kr.

Chemise med net i siden

BS026
Sort chemise med net i siden. Onesize med virkelig god pasform grundet 8% elastan. Pirrende og feminin på samme tid.
189,00 kr.

Chemise

BS027
Chemise med net i siden og front. Denne sexede chemise kommer i onesize, men har meget variabel pasform grundet 15% elastan.
169,00 kr.

Camille Chemise - Passion

CAMILLE CHEMISE
Super lækker og sød chemise i sort med hvide blonder. Skålen er uden bøjle. Flot justerbar lukning i ryggen. Der er justerbare skulder stroppe. G-strengs trusse er inkluderet.
399,00 kr.

Sort korset med hvid blonde

CAMILLE KORSET
Sexet, sød og stilfuldt er 3 ord der beskriver dette korset, i sort med hvid blonde.
329,00 kr.

Carolyn sort Chemise

CAROLYN CHEMISE
Sort chemise med blonde på den ene side. Skålen er med bøjle og har forstærket undertråd. Justerbare skulder stroppe. Ryggen er med blonde og snørrelukning. G-strengs trusse inkluderet. Virkelig god pasform. Fås op til str. 7XL.
419,00 kr.

Casmir Chemise

CASMIR
Super sød og stilfuld chemise fra casmir i sort mikrofiber og hvide blonder fuldender denne chemise. Elegant med et touch af feminin sexiness. Elastiske justerbare stropper. G-streng inkluderet.
349,00 kr.

Edith Sort body med blonde

EDITH BODY
Sort plus size(-7XL) bodystocking med dekorative blonder, og fræk snørre på ryggen. Sættet har krog på ryggen. Skålen er med bøjle og forstærket med undertråde. Justerbare skulder stroppe. Fantastisk pasform og behagelig at have på.
349,00 kr.

Edith Sort Chemise med blonde

EDITH CHEMISE
Lækker og fræk sort chemise med blonde. Denne chemise kommer til 5XL. Har en god pasform og et fantastisk snit på ryggen. Meget pirrende og sexet.
349,00 kr.

Filter by:

Ryd alle
Producenter
Copyright © 2019 Dress2Fun. Alle rettigheder forbeholdt. Powered by nopCommerce